Ondernemen, dat is wat je wilt doen als ondernemer

Je bedrijf verder professionaliseren en laten groeien. Daar ben je al druk genoeg mee. Je hebt dan natuurlijk geen zin of tijd om je ook nog te verdiepen in financiële zaken zoals;

Hoe zet ik mijn financiële administratie op een goede manier op?
Zijn de laatste CAO-wijzigingen wel op tijd in onze salarisadministratie verwerkt?
Kloppen de belastingaangiften wel?

Wij komen naar jou toe

Bovendien veranderen de regels zo vaak dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Herkenbaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij weten hier gelukkig alles van. En je hoeft niet naar ons toe te komen. Wij komen namelijk ook graag bij jou op de koffie! Dan nemen we ondertussen jouw bedrijfsadministratie door en kijken we samen waar het eventueel nog beter kan. Dat bespaart tijd, en vaak ook geld. Wij zijn niet voor niets hét belastingadvieskantoor voor ondernemers en particulieren.

Persoonlijk, betrokken en pro-actief

Wij zijn er voor je Financiële administratie, Salarisadministratie, Belastingaangiften en -advies en Ondernemersadvies. We staan voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Daarom kijken we verder dan alleen een paar cijfers. Het echte verhaal achter de ondernemer is meestal net zo belangrijk. Waar wil je heen met je bedrijf? Wat wil je bereiken? Hoe zit het met je pensioen?

Wij staan naast je en kijken met je mee en we trekken aan de bel als we iets zien dat anders kan. Of we bellen je op omdat we bijvoorbeeld zien dat je je bedrijfsauto beter privé kunt gaan rijden omdat dat voordeliger is. Daar hoef je niet om te vragen, dat is hoe we werken. Maar we kunnen ook je volledige administratie uit handen nemen. Alles is mogelijk, het is maar net wat jij wilt.

Dus, moet jij ook nog steeds naar je boekhouder toe als je ergens tegenaan loopt of als je vragen hebt? En wil je dat je adviseur naar jou toekomt als hij ziet dat er ergens een besparing valt te behalen?

Met LPB Advies:

N
Heb jij geen omkijken meer naar je administratie, dat regelen wij
N
Faciliteren we je maximaal en kijken we met je mee
N
Wordt er pro-actief bij je aan de bel getrokken als we iets zien dat beter kan
N
Hoef je niet naar ons toe te komen, we komen naar jou
N
Bespaar je tijd en vaak ook geld
N
Heb je een adviseur. We kijken naar jouw hele situatie en je toekomstwensen

Wil je meer weten? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op. Dan komen we graag bij je langs voor koffie! Kom je liever naar ons toe? Wij hebben ook altijd de koffie klaar staan.