Belastingen

Het belastingstelsel verandert voortdurend. Als ondernemer kan je al die wijzigingen niet bijhouden. Bij LPB Advies zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de actuele fiscale regels. Soms liggen er behoorlijke fiscale besparingen voor het oprapen, maar dan moet je wel weten waar je ze moet vinden. Wij kunnen al je belastingaangiften doen, maar je kunt ook bij ons terecht voor overig belastingadvies.

Het doen van belastingaangiften kost veel tijd en geld. Ook omdat je zelf vaak niet weet waar fiscaal voordeel te behalen valt of omdat je onbedoeld iets verkeerd doet in je aangifte. Daarnaast is het aanvragen van toeslagen voor ondernemers vaak lastig, met name voor ondernemers met wisselende inkomsten. Dit zorgt vaak voor hoge aanslagen achteraf en zelfs boetes. Gelukkig kunnen wij dit allemaal voor je regelen. Wij vinden de besparingen die jij niet kon vinden of waar je de tijd niet voor hebt om ze te zoeken. En we halen het maximale uit je belastingaangiften. Je kunt bij ons terecht voor:

N

Aangifte Inkomstenbelasting, voor ondernemers en particulieren

N

Aangifte Vennootschapsbelasting

N

Aangifte Omzetbelasting (BTW)

N

Aangifte Loonbelasting

N

Aangifte Dividendbelasting

N

Aangifte Schenk- en erfbelasting

N

Aanvragen van toeslagen, voor ondernemers en particulieren

Kom jij ook niet uit je aangiften of toeslagen? Of wil je advies op fiscaal gebied?

Neem dan contact met ons op. Dan komen we bij je op de koffie voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maar als je liever bij ons op kantoor langskomt staat de koffie natuurlijk ook altijd klaar.