Met een gratis wekelijks financieel adviesuur helpt De Lijster Administraties en Belastingen uit ’s-Gravenzande, startende ondernemers om hun droom te verwezenlijken. Door hun jarenlange ervaring weten ze dat de juiste begeleiding helpt om een bedrijf met succes op te starten. Vanaf maandag 20 oktober start Edwin de Lijster tussen 17.00 – 18.00 uur met persoonlijk ondernemersadvies op het kantoor in s’ Gravenzande. Startende ondernemers uit de provincie Zuid-Holland zijn op afspraak van harte welkom met vragen op administratief of belastinggebied.  

“Een onderneming van de grond af opbouwen is voor veel mensen een droom, maar het is ook een niet te onderschatten klus waar de nodige risico’s bij komen kijken, zelfs in een financieel gunstig klimaat. Dat betekent niet dat je een droom in de koelkast moet zetten. Maar wel dat je er slim aan doet om heel goed na te denken over de aanpak” aldus Edwin de Lijster.

Startersbegeleiding

Een specifieke soort ondernemersbegeleiding is startersbegeleiding. Starten met de juiste begeleiding zorgt ervoor dat de onderneming een aanzienlijk grotere kans van slagen heeft. Met een administratie die op orde is neemt een ondernemer betere beslissingen die gebaseerd zijn op feiten. De Lijster ondersteunt op financieel gebied, maar geeft ook advies over vele andere zaken die komen kijken bij het opstarten van een bedrijf.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin de Lijster op telefoonnummer: 0174-415868 of via edwin@delijster.nl.