Ondernemersadvies

Binnen organisaties moeten geregeld belangrijke beslissingen genomen worden, zeker als een onderneming groeit. Wil je bijvoorbeeld gaan uitbreiden? Of verhuizen? Past mijn huidige rechtsvorm nog wel bij mij? Voor al dit soort vragen kun je bij ons terecht. Wij kunnen je adviseren en aangeven wat bepaalde beslissingen financieel en fiscaal voor je betekenen, nu en in de toekomst.

Kun jij ook wel wat ondernemersadvies gebruiken? En loop jij ook tegen vragen aan als:

N

Zal ik een nieuwe vestiging openen?

N

Kan ik dat nieuwe pand wel kopen?

N

Past mijn huidige rechtsvorm nog wel bij mijn bedrijf?

N

Is het nu verstandig om te gaan fuseren, en wat betekent dit voor mij?

N

Ben ik nog wel op de goede weg met mijn bedrijf?

N

Is die grote investering wel een goed idee?

Of misschien heb jij wel heel andere vragen. Bij dit soort belangrijke beslissingen is het goed om advies te krijgen van iemand die hier verstand van heeft. Door onze jarenlange ervaring in het adviseren en begeleiden van bedrijven hebben wij de kennis en kunde in huis om je hiermee verder te helpen.

Startersbegeleiding

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Wil je een eigen bedrijf beginnen, maar weet je niet zo goed hoe? Hoe kun je je zaken het beste regelen? En wat heeft dat voor consequenties? Wij helpen je graag op weg!

Wil je meer weten? Twijfel je over bepaalde beslissingen? Of ben je starter en wil je goed voorbereid beginnen?

Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij je op de koffie voor een vrijblijvend gesprek! Kom je liever bij ons langs op kantoor? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Onze koffie is ook prima te doen.