Over ons

LPB Advies, met aan het roer Edwin de Lijster, is al decennia lang hèt kantoor voor je administratie, belastingaangiften, en financieel- en fiscaal advies voor ondernemers en particulieren. Met onze vestiging zijn wij klein genoeg voor persoonlijk advies en begeleiding, maar groot genoeg voor een dienstverlening van hoge kwaliteit.

Maximale ontzorging en persoonlijke begeleiding

Wij willen onze klanten maximaal ontzorgen zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn. Door ze hun administraties uit handen te nemen, of ze daarmee te helpen. Maar dan kunnen ze wel voor alle vragen bij ons terecht, en kijken we met ze mee.

Ook hechten we veel waarde aan het persoonlijke contact dat we met al onze klanten hebben. Daarom gaan we bewust naar onze klanten toe, en hoeven ze niet naar ons toe te komen als er iets is. Natuurlijk mag dat wel, onze deur staat namelijk altijd voor je open, en we hebben altijd verse koffie.

Maar we willen veel liever bij jòu langs komen. Want daar speelt het zich allemaal af. Daar krijgen we gevoel bij jou en jouw bedrijf.