Vertrouwen
Op 18 december jl. was het zover, De Lijster Administraties & Belastingen te ‘s-Gravenzande tekende het Convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst. Dit houdt in dat ons kantoor door de Belastingdienst wordt gezien als betrouwbaar en dat wij garant staan voor kwaliteit. Hiervoor zijn  afspraken in het convenant zoals de werkwijze, basisgegevens, uitgangspunten en verwerkingswijze vastgelegd. Dat betekent dat de afstemming vooraf is in plaats van de controles achteraf.

Strategie
Als administratiekantoor zijn wij aan de slag gegaan om alle interne processen zo makkelijk mogelijk te laten verlopen en de kwaliteit te verhogen. Hierdoor is het voor ons een stuk eenvoudiger en overzichtelijker werken. Daardoor hebben wij weer meer tijd voor onze klanten om hen van dienst te zijn. Dit alles is tot stand gekomen door onze overkoepelende organisatie NOAB (de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

Service
Als administratiekantoor met vijf en hopelijk binnenkort zes personeelsleden zijn wij klein genoeg om u de persoonlijke aandacht te geven die u mag verwachten en groot genoeg om dienstverlening te bieden van hoge kwaliteit. Door onze brede ervaring op ons gebied kunnen wij u gericht adviseren,  persoonlijk, betrokken en deskundig.

 

Horizontaal Toezicht