Salarisadministratie

Als ondernemer wil je ondernemen, en niet bezig zijn met je salarisadministratie. Met alle regels, wetten en CAO- bepalingen van nu komt daar zoveel bij kijken dat het eigenlijk onbegonnen werk is. Maar een correcte salarisadministratie is wel heel belangrijk, voor jou en voor je werknemers. Wij nemen het graag van je over. Zo is je administratie altijd up- to date. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je per ongeluk een wets- of CAO- wijziging hebt gemist. Of je af te vragen wanneer het contract afloopt van één van je werknemers. Dat is bij ons namelijk al bekend en in de administratie verwerkt. En jij hebt nergens meer omkijken naar!

N

Alle mutaties worden meteen verwerkt in de salarisadministratie

N

Je ontvangt van ons alle loonstroken of we stellen deze online beschikbaar

N

Wij doen loon- en pensioenaangifte bij de belastingdienst en het pensioenfonds

N

Wij houden bij hoeveel je nog aan je werknemers kunt vergoeden volgens de werkkostenregeling

N

Aflopende contracten worden door ons bijgehouden

N

Wij geven aan wanneer iemand een vast contract moet krijgen

N

Wij adviseren je op het gebied van transitievergoeding

Je kunt natuurlijk alleen je salarisadministratie door ons laten doen, maar je kunt er ook voor kiezen om ook je financiële administratie uit handen geven. Wij zorgen dan dat alles naadloos op elkaar aansluit. Zo heb je helemaal nergens meer omkijken naar.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Als jij voor koffie zorgt, komen wij bij je langs voor een vrijblijvend gesprek! Maar natuurlijk ben je bij ons ook altijd van harte welkom om onze koffie te komen proeven.